PARADISET GÅRDBUTIK


Gaveartikler


Blomsternes indre liv

Eva Matjeka - Blomsternes indre liv. Hvad blomsterne fortalte mig! Digte til Peter Fichs blomsterdevabilleder. Læs mere om forfatteren her.

Kærlighed - hvad er det?

Eva Matjeka - Kærlighed - hvad er det? Stiller mange spørgsmål til kærlighedens væsen og giver dig mulighed for at søge svar inde i dig selv - i dit "hjertes krybberum" - om du er 5 eller 90 år. Læs mere om forfatteren her.

Har du tid?

Eva Matjeka - Har du tid? Filosoferer over begrebet tid, sætter fokus på nærværet og fører dig ind til kernen - lige ind i nuet! Vil du med? Har du tid? Læs mere om forfatteren her.

Hvad mon mørket gemmer?

Eva Matjeka - Hvad mon mørket gemmer? Fører dig gennem skyggerne ind i nattens mørke, ind til hemmelighederne ......og lyset! og hjælper dig til ikke at være bange - heller ikke for det mørke, der bor i dig selv! Læs mere om forfatteren her.

Hvad har givet rosen duft?

Eva Matjeka - Hvad har givet rosen duft? Filosoferer over skaberkraften og appellerer til børns nysgerrighed, undren og spørgsmål om livets små og store processer. Ny indbundet udgave! Læs mere om forfatteren her.

Hvor kommer farverne mon fra?

Eva Matjeka - Hvor kommer farverne mon fra? Handler om lysets brydning i krystallen, regnbuens farver på himmelbuen og i din egen stue. Faverne relaterer desuden til chakrapunkterne. Ny indbunden udgave. Læs mere om forfatteren her.

Dækkeservieter med Mandølyng

Dækkeservieter med Mandølyng. Flot og dekorativ dækserviet til hverdag og fest. Kommer som pakke med 8 styk i størrelse: 33 x 46 cm.

Jørn Ussing Larsen - Aurions bagebog

Jørn Ussing Larsen - Aurions bagebog. Godt brød af rene råvarer er næsten blevet et folkekrav. En af de første herhjemme, der startede med at lave gedigent brød, var Jørn Ussing Larsen i Bageriet Aurion i Hjørring. Bageriet Aurion har i dag eget mølleri med vindmølle, og her bages kvalitetsbrød af biodynamisk dyrket korn, som gennem en skånsom formaling og videre behandling bliver til brød af en kvalitet, som sjældent ses mere. I denne bog giver Jørn Ussing Larsen sine mange erfaringer fra Bageriet Aurion videre.

Spis dit ukrudt af Anemette Olesen

Ny udgave af Spis dit ukrudt af Anemette Olesen. Bogen genoptrykkes i nyt format med farvebilleder, flere planter og flere opskrifter. Spis dit ukrudt er en bog om naturens vilde spiselige planter. Bogen udkom første gang i 1984 og blev en succes. På det tidspunkt var Anemette køkkenlærer ved Natur-højskolen på Møn, og samtlige retter er blevet serveret for skolens kursister. Bogen præsenterer 32 spiselige vilde planter ledsaget af 145 madopskrifter. Med denne bog i hånden kan du gå på opdagelse i egen have eller i naturen, og du får ny inspiration til dit køkken. God fornøjelse og Velbekomme. Ud over "Spis dit ukrudt" forhandler Paradiset et større udvalg af Annemettes forfatterskab.

Mandø Mølle dobbelte postkort

Mandø Mølle dobbelte postkort. Pakning med to af ovenstående dobbelte postkortkort med kuverter. Størrelse på kort: 12 x 12 cm. Motiv af Lena Becker.

Mandø Mølle dobbelte postkort

Mandø Mølle dobbelte postkort. Postkort med Flora motiver Pakning med ovenstående to dobbelte postkortkort med kuverter. Størrelse på kort: 12 x 18 cm. Kommer med flora motiver af Lena Becker.

Mandø Mølle Kort

Mandø Mølle Kort. Kunstneren Lene Becker har malet en hel serie med flora motiver til fordel for Mandø Mølle. Pakning med 4 dobbelte florakort, gode som gavekort.

Engle for enhver smag

Store og små engle i mange farver og materialer. Festlige, farverige, smagfuldt elegante og smukke engle i glas til ophængning, som skytsengle eller som smykker i form af vedhæng og ørenringe. Kig forbi eller kontakt os for yderligere info.

Juletiden i paradiset

Når juletiden er over os, har Paradiset de sødeste gaveartikler til årstiden, så kig forbi og få inspiration til højtiden.

Håndstøbte ægte kirkelys

Håndstøbte ægte kirkelys er fremstillet enkeltvis efter en mangeårig og gennemprøvet recept, der giver lysene en langsom og smuk for-brænding på 5 til 7 gram i timen. Den specielle blanding gør at lysene udover at give lys direkte fra flammen også giver et varmt og gyldent skær gennem selve kroppen af lyset.

2,2x38 cm brænder 22 timer
7x12 cm brænder 70 timer
7x18 cm brænder 100 timer
7x24 cm brænder 140 timer
7x34 cm brænder 200 timer
Kertelys 10 stk. 1,3x18
Kertelys 10 stk. 1,3x30
Bedelys 6 stk. 2,2x10

Rabat ved køb af hele kasser. Ring og hør nærmere. I julen har vi flotte kalenderlys bivoks og sterin med kobber tal 6x40 cm brænder 150 timer & Adventslys til


Paradiset Gårdbutik, Norsmindevej 66, Lillenor, 8340 Malling - Telefon: 21 78 30 40 - E-Mail: paradiset@paradiset-gb.dk - Webside: www.paradiset-gb.dk