PARADISET GÅRDBUTIK


Honning


Honning

Vi har honning fra egen bigård. De glade bier producerer honning på livet løs. Vi er medlem af dansk biavlerforening og underlagt gældende kvalitetskrav. Bierne passes med biologiske midler og metoder. Honningen har forskellig karakteristika alt efter årstiden. Vi går langt for at opretholde honningens naturlige egenskaber, det betyder ingen duft og smagspåvirkninger udefra samt ingen varmebehandling.

Den lille søde om Honning

Den lille søde om Honning af Anemette Olesen. Honning er et gudeskønt produkt der bruges til andet end honningmadder. Honning er bare et af de produkter du får ved at holde bier men også propolis, pollen og bivoks er værd at høste og bierne sikrer mere frugt og bær i vore haver ved at hjælpe med til bestøvningen. Her er bogen til den som vil forsøge sig med biavl og siden lave mad ,kosmetik og afprøve husråd med biernes produkter.

Honningsæber

Honning Sæber. Honning og mælke sæbe, samt honning og lemon sæbe.

Propolis Mikstur

Propolis Mikstur. Propolis er Græsk og betyder forsvar. Denne mikstur, fjerner nemt en betændelse, eller bare en hals og svælg onde.

Honning Bolcher

Honning Bolcher lindrer ved halsonde

Propolis bolcher

Propolis bolcher. Propolis er græsk og betyder forsvar. Bolcherne fungerer godt mod ondt i hals og svælg.


Paradiset Gårdbutik, Norsmindevej 66, Lillenor, 8340 Malling - Telefon: 21 78 30 40 - E-Mail: paradiset@paradiset-gb.dk - Webside: www.paradiset-gb.dk