PARADISET GÅRDBUTIK


Velvære & kosttilskud


Kosttilskud i Paradiset

Vi har valgt Nutrient Delivery System (NDS) fordi NDS har høj optagelighed og udnyttelsesgrad, benytter naturens eget leveringssystem, kræver lav dosering, er virksom i længere tid, ikke overdoseres, er vegetarisk, er skånsomme mod maven, giver ingen allergiske reaktioner, tåles af mennesker, der ellers dårligt tåler tilskud og er helt uden kemiske tilsætningsstoffer.

Tilskud som vi altid har hjemme: Multivitamin og mineraler 90 tabletter. Forte extra til knogler og led 90 tabletter. Andre tilskud kan bestilles. NDS har alle de nødvendige tilskud.

Vi rådgiver meget gerne.

Propolis Mikstur

Propolis er Græsk og betyder forsvar. Propolis Mikstur fjerner nemt en betændelse, eller bare en hals og svælg onde.

Æteriske olier

Æteriske olier med forskellige stimulerende dufte. Anvendes i duftlamper, som også kan købes i butikken. Oliernes for-skellige dufte påvirker os på for-skellige måder, de kan virke af-stressende, opkvikkende, berolig-ende osv. Vi vejleder gerne om-kring oliernes virkning.

Duftlampe fås i farverne: Rød, blå, grøn, gylden og klar glas.

Sten og krystaller

Sten og krystaller besidder positive energier, der kan påvirke og beskytte os. De forskellige sten har forskellige egenskaber. I Paradiset har vi også smykker med sten og krystaller. Vi vejleder gerne omkring virkningen af de forskellige sten og krystaller.

Økologisk Aronia saft

Økologisk Aronia saft med sukker - sød saft, og uden sukker - sur saft. ARONIA (Latinske navn: Aronia melanocarpa ) er af slægten af Rosacea , den stammer fra Nordamerika, hvor den vokser vildt. I dag bliver Aronia dyrket i visse central- og østeuropæiske lande, specielt Polen. Den bliver høstes i tiden fra omkring 20. August til 10. September. Aronia gror som en busk. Bærrene er mørkerøde, næsten sorte, fordi skindet og frugtkødet er meget rig på anthocyaniner, bioflavonoider og polyfenoler. Aronia kræver ingen beskyttelse fra kemiske stoffer, såsom sprøjtegifte og behøver ingen kemisk gødning, den betragtes derfor som en ægte øko-plante. Den stærkeste kendte naturlige antioxidant, Aronia – Livets Saft , som sammen med indtag af gode vitaminer og mineraler, kan give kroppen det stærkest mulige antioxidant forsvar, saften indeholder alle kendte biologiske aktive stoffer, der også findes i solbær, hyldebær, blåbær, brombær, blå druer, kort sagt alle mørke bærs aktive indholdsstoffer i et eneste bær.

Livets Olie

Livets olie er en blanding af hørfrø og kæmpe natlys olie. Disse to planteolier indeholder den optimale mængde og sammensætning af omega 3, 6, 9 fedtsyrer. Ekstra jomfru kokosolie er velegnet som fedtstof i alle slankediæter og er derfor god som erstatning for smør og olier i kolde som varme retter. Desuden særdeles velegnet som kropspleje. Livets olie 500ml. Kokosolie 500ml. www.DinSundhed.Net Kontakt os gerne for flere oplysninger. Vi har også Søborgaards safte i butikken.


Paradiset Gårdbutik, Norsmindevej 66, Lillenor, 8340 Malling - Telefon: 21 78 30 40 - E-Mail: paradiset@paradiset-gb.dk - Webside: www.paradiset-gb.dk