PARADISET GÅRDBUTIK


Velkommen til Paradiset Gårdbutik


I Gårdbutikken Paradiset finder du en bred vifte af produkter, der er produceret med kærlighed og respekt for miljøet. Her finder du også god service og tid til et godt råd eller lige en lille snak.

Paradiset er et fristed, der emmer af nostalgi og værdien i at fremstille rene og naturlige produkter. Grundlaget bag dette er Pia, uddannet inden for Økologi, Kost & Ernæring og Peter der i dagligdagen arbejder som industrielektriker. Vi avler sprøjtefrie grøntsager, passer vores glade bier og høns, og driver landstedet Paradiset efter vores filosofi.


Her i Paradiset bager vi alt vores brød og laver mad af de skønne råvarer fra bunden, vi deler glade ud af gode ideer og opskrifter. De fødevarer du kan købe i Paradiset Gårdbutik er fremstillet ved udnyttelse af nutidig viden indenfor traditionel natur dyrkning og produktion.

I Paradiset finder du bl.a. også Læsø salt, Sten og krystaller, Gavekurve, smags oplevelser til tapas, Silke look tørklæder, design servietter, unikke smykker, håndlavede fugle huse og tilsvarende produkter der lever op til vores standart.

Vi har fået fremstillet vores egne hudcremer, helt uden tilsætnings-stoffer. De fleste kosmetiske produkter på markedet indeholder rigtig mange allergigivende stoffer, derfor har vi i Paradiset fundet frem til de produkter, som vi mener, er de bedste.

Vi har et håb om at dele vores viden om produkter og ideer med ligesindede. Samt at skabe et større netværk indenfor branche-relaterede personer og institutioner til glæde for besøgende her i Paradiset.


Paradiset Gårdbutik, Norsmindevej 66, Lillenor, 8340 Malling - Telefon: 21 78 30 40 - E-Mail: paradiset@paradiset-gb.dk - Webside: www.paradiset-gb.dk